zaterdag 2 november 2013

ZULTE WAREGEM - KSVR BIJZONDERE REEKS 6-4

Vandaag was het een iets specialere wedstrijd, niet alleen omdat we op kunstgras speelden maar we moesten ook tegen onze voorspeler van vorig jaar aantreden met name “kleine Lars” die wel een groeiprik van een tiental centimeter heeft gekend.
Het was een zeer evenwichtige wedstrijd met kansen langs beide kanten.
Het eerste doelpunt kwam op naam van Zulte Waregem te staan. We kregen in het begin wel enkele kansen via Maxim en Lander maar konden deze niet verzilveren. We hielden de druk hoog waardoor Cedric de bal recupereerde en Maxim op zijn wenken bedeinde. Deze twijfelde niet en knalde de 1-1 in de rechter winkelhaak. Achteraan konden we op de vaststaande voet van Lander rekenen, hij kon Loic op rechts bedienen, Loic zette de bal hoog voor en Maxim besloot op de keeper. Deze kon de bal echter niet klemmen waardoor Cedric de bal kon binnentikken. 1-2 aan de rust.
We hadden ook een primeur met Keeper Luka als spits vandaag.
Een misverstand tussen Lars en Remi gaf tot gevolg dat  Zulte Waregem met 3 tegen 1 konden afstormen op Lander die kansloos werd uitgetikt 2-2.
De doelpunten volgden elkaar vlot op. Cedric kon algauw een teruggekaatste bal van de keeper binnentikken 2-3. Helaas verwaterde ons spel achteraan en werden we terug veel te gemakkelijk opzij gezet 3-3. Kort daarna hetzelfde verhaal 4-3. Zelfs op corner moesten we de duimen leggen 5-3. We waren gedurende een 10-tal minuten het spel zoek.
We bleven echter knokken en Maxim kon in tweede instantie op corner binnen tikken 5-4. We bleven in de running. Helaas slikten we nog een owngoal en de eindcijfers stonden op 6-4.
Het was een gelijkopgaande wedstrijd met kansen langs beide kanten. Een gelijkspel was zeker verdiend maar helaas maakten we daarvoor niet genoeg doelpunten.