zaterdag 23 november 2013

KSVR - WEVELGEM BIJZONDERE REEKS 6-0

De goede reactie die de trainer gevraagd had na de mindere prestatie van vorige week, heeft hij zeker en vast gekregen. Alhoewel we tegen één van de mindere ploegen van de reeks speelden, werd er niet gekozen voor het lange lopen met de bal of voor vele persoonlijke acties. Integendeel, we hebben vandaag zeer mooi en verzorgd samenspel gezien van achteren uit tot aan het doel van de tegenstander.
De tegenstander werd meteen bij de keel gegrepen want na amper 6' stonden we 2-0 voor. Vooral het 2de doelpunt was van zeer mooie makelij. Een mooie aanval over verschillende stationnetjes die uiteindelijk met een mooie trap in de winkelhaak werd afgerond. Halfweg de eerste helft werd het 3-0, welke ook de ruststand werd.
In de 2de helft werd met dezelfde inzet en winnaarsdrang verder gespeeld. Net zoals in de eerste helft vielen er nu ook 3 doelpunten. Eindstand: overduidelijke 6-0 cijfers.

Een pluim aan alle jongens voor de uitstekende wedstrijd. Een mooie opener voor onze recentste vaste aanwinst, Maurice, die zijn wedstrijd met 3 doelpunten bekroond zag. En al even opmerkelijk: de sterke prestatie van Ewald als veldspeler.

Als het niet goed is schrijven we het op de blog, maar als het wel goed is doen we dat zeker en vast ook !!!
Op naar volgende week op KV Kortrijk (!) voor een bevestiging van deze prestatie.