woensdag 20 november 2013

KSVR - ANTWERP NATIONALE REEKS B 2-2

Met het verlies nog in het hoofd op Antwerp gingen we van start op Schiervelde.
Meteen in het begin van de match kon Maxim de bal afsnoepen en een eerste trap op doel lossen. Helaas de keeper toetste de bal over de lat.
De verdediging liet een steekje vallen en Antwerp kon het openingsdoelpunt maken 0-1.
Tevens de stand na het eerste kwart.
In het tweede kwart gingen we terug snel van start. Winter van op links naar Brent en die besloot net naast doel, iets later Vic van op links naar Brent en helaas de bal ging over het doel.
Ja, kansen hebben we wel gekregen. Het was echter iets later bingo! Brent stak de bal langs rechtszij door naar Winter, die de bal centraal inspeelde zodat Vic het net kon doen trillen. 1-1 Stand bij de rust. Vic steeds goed voor zijn goaltje nietwaar!
We hadden het meeste balbezit maar konden toch iets te weinig kansen verzilveren. Niemand zal het onder stoelen of banken steken, maar dat Antwerp over een schitterende keeper bezit hebben we mogen zien. Steeds belemmerde hij ons een doelpunt te scoren. Hoedje af voor deze jongeman!
Na rust kon Brent met een pasje door de verdediger zijn beentjes Winter bedienen en deze tikte de bal rechts van de keeper in het hoekje.2-1 Onze verdediging stond sterk te voetballen waardoor niet veel kansen op doel werden weggegeven. Bjarne van op links was steeds paraat om af te stoppen en een mannetje te passeren en daarna de pas te geven.
Maxim gaf een korte hoekschop naar Winter die met een hakje achter het steunbeen de bal centraal inspeelde naar Vic. Een schot werd gelost. Helaas hij stond er weer!
Op een bepaald moment regende het doeltrappen na elkaar: van links, van rechts, van dicht, van ver, uit de hoek. Nemo probeerde zelfs met een hoog uit de lucht vallende bal.
Maar ja, de keeper zat er steeds terug tussen. Zelfs Winter nam de bal rechtstreeks op de slof na een pas van Robbe op rechts. Prachtig gedaan, helaas over!
Nog een vijftal  minuten van het einde van de wedstrijd verwijdert wanneer Antwerp van achter naar voor oprukte. In een viertal passen werden we overspeeld en werd de gelijkmaker gescoord.2-2 We wilden winnen en streden verder. Winter brak door de verdediging en werd lelijk getackeld door de laatste man. De stoom kwam uit zijn oren!
Nemo probeerde met Kiefer de verdediging te misleiden met een hakje op vrije trap. Mooi schot op doel! Maar......................... De keeper pakt.

Toch een zeer leuk wedstrijdje gezien op een prachtige zondagmorgen. We zien progressie bij onze jongens die in de laatste vier wedstrijden niet meer verloren. Dus alvast een schitterend start in de terugronde. Natuurlijk  blijven we met onze beide voetjes op de grond staan. Vraag het maar aan onze rode duivels. Geniet van de rust dit weekend!