zaterdag 9 november 2013

TUBEKE - KSVR NATIONALE A 3-2

Prachtig voetbal weer daar in Tubeke en twee ploegen die vol voor de winst gingen. Vanaf het begin ging het vlot over en weer. Al na 10 seconden konden we op achterstand staan maar onze doelman kwam goed tussen. Halverwege de eerste helft kwamen we wat tegen de gang van het spel in 0-1 voor, via een voorzet na een afgeblokte corner, scoorde Benoit met het hoofd. Al vlug maakte Tubeke gelijk. Een vrije man kon fraai afwerken en 1-1 was de stand. Vlak voor rusten (we mogen maar twee keer 25 minuten meer spelen) kwamen we toch weer op voorsprong via Enoch.
De tweede helft speelden we tegen wind en kregen we tot tweemaal toe de kans op 1-3, maar geen van de twee kansen ging binnen. Hoewel we het evenwicht hersteld hadden, bleef Tubeke toch ook voor gevaar zorgen, tot driemaal toe troffen ze paal en lat. Vijf minuten voor tijd was het toch raak, via een een mooie schuiver van hun nummer tien werd het 2-2, Jarne had geen kans. Twee minuten later werd het, na wat geharrewar voor ons doel, 3-2. Geen kansen meer en wedstrijd afgelopen.
Een leuke match met twee ploegen die fair en aanvallend voetbal brachten, volgende week wacht ons Antwerp, hopelijk kunnen we dan weer met de overwinning aansluiten