zaterdag 16 november 2013

VARSENARE - KSVR BIJZONDERE REEKS 4 - 1

We kenden vandaag een off day op het hobbelige veld van Varsenare.
Voetbal kan soms bizar zijn, want zo zal iemand die de wedstrijd niet gezien heeft moeilijk kunnen geloven dat we, ondanks de vrij zware 4-1 nederlaag, meer kansen gekregen hebben dan Varsenare. Maar daarmee is ook al het positieve van deze wedstrijd verteld. We sprongen dan ook veel te slordig om met de kansen, waren geen baas over onze rechtstreekse tegenstander, verloren veel duels, te weinig vrijlopen zonder bal, verkeerde keuzes (zelf actie maken ipv vrijstaande medespeler aanspelen),... Gevolg: zelf te weinig gescoord en véél te gemakkelijk doelpunten weggegeven.
Tot aan ons openingsdoelpunt (0-1) halfweg de eerste helft konden we de schijn wel nog hoog houden. We konden bijna zelfs rusten met die voorsprong, ware het niet dat we diep in de "extra tijd" van de eerste helft de gelijkmaker binnen krijgen (1-1). Dat late tegendoelpunt speelde verder in de hoofden van onze jongens, jammer dat we al die frustratie niet in positieve energie konden omzetten (dat ging nogal wat gegeven hebben). Vroeg in de 2de helft kwam de 2-1, halfweg de 2de helft de 3-1 en 4-1. De wedstrijd was toen gespeeld.
Volgende week zal het stukken beter MOETEN zijn !!