zondag 16 maart 2014

BOUSSU DOUR - KSVR NATIONAAL A 2-3

Nadat we de vorige 3 confrontaties winnend konden afsluiten tegen het stevige Dour, stonden we erop gebrand om ook ditmaal met de overwinning aan te knopen. Tijdens de laatste trap in de opwarming, bezeerde keeper Jarne zich aan de linkerhand en al vlug werd duidelijk dat hij niet aan de match kon beginnen. Inderhaast stond VĂ©dran, voor hij het goed en wel besefte, tussen de palen. Iedereen dacht dat Jarne na enkele minuten weer zou kunnen postvatten, maar niets was minder waar.
Door deze tegenslag lieten we echter onze kopjes niet hangen maar namen de match in handen. Na een 10-tal minuten konden we via een prima getrapte corner van Liam scoren via Benoit na wat geharrewar.
We bleven de wet van de sterkste dicteren en Vedran moest slechts 1 keer gevat de bal onderscheppen. Na een mooie actie vanop links besloot Vic met een droge knal in de hoek waar de keeper kansloos op was. Een 3de doelpunt op vrije trap, knap binnengewerkt met het hoofd via Benoit, werd om onbegrijpelijke reden afgekeurd omdat het muurtje van de thuisploeg te vlug hun stelling verliet. Het spel golfde goed op en neer maar de kansen van de thuisploeg waren erg schaars in vergelijking met deze van de bezoekers. Luka kwam aan de rust in doel aangezien Jarne nog niet fit bleek na de rust.
Het begin van het 2de halfuur was KSVR heer en meester maar de verlossende 3de treffer kwam er niet. Emiel had ondertussen al een supporter van de thuisploeg laten voelen, na corner, dat hij wel degelijk een verschroeiende trap in zijn benen heeft. Vele man-meer situaties werden niet uitgebuit en ook een sterke thuisdoelman voorkwam erger. Bij een onoplettendheid kwam na een vrije trap een thuisspeler alleen voor doel en versloeg Luka overhoeks na 36'. Deze aansluitingstreffer zorgde voor wat onrust binnen ons team, en meer geloof bij de thuisploeg. Nadat de doelman een schot-voorzet van Vic uit de winkelhaak pareerde, bleven we toch de 3de treffer najagen. Deze kwam er gelukkig nadat Benoit in de 54' deze van dichtbij binnentrapte. In de 64ste minuut kon de thuisploeg na geharrewar nog milderen.
Een goede prestatie die zich enigszins vertaalde in een (te kleine) overwinning als je de kansen bijeen telt.
Maar toch een proficiat voor de voltallige ploeg want iedereen gaf tot het laatste fluitsignaal het beste van zichzelf !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten