zaterdag 1 maart 2014

HOOGSTRATEN - KSVR NATIONAAL B 2 - 11

Na een vlotte busrit, aankomst ruim op tijd, startte onze ploeg furieus. Na 20 sec zette Vedran voor vanop rechts en Hoogstraten scoorde zelf de 0-1 (owngoal). We bleven goed druk zetten en dit resulteerde met een bal op de lat en de 0-2 na 2 minuten (Lowiek). Goed begonnen, is half gewonnen, maar nog niet gedaan hé.

Hoogstraten kwam meer in de match en maakte er 1-2 van. Vervolgens verzande de match in voetbal op het middenveld met halve combinaties en dito kansen. Op het eind van de 1ste helft kwamen we terug sterk opzetten. Winter speelde hun linkerflank aan flarden met 3 assists waaruit 3 doelpunten (Vedran, Cedric, Brent) werden gescoord. 1-5 was de ruststand.

Roeselare voerde een trainerswissel door aan de rust. De 2de helft kwam echter moeizaam op gang. Cedric stond op rechts wel goed te verdedigen en startte meermaals ons combinatiespel door het midden terug op. Vedran leverde 2 assists af (1-7, Winter en ? ) en bekroonde zelf zijn sterke spel met een mooie volley in één tijd vanuit de 2de lijn (15 - 20m) over de doelman heen: 1-8. En daar was Hoogstraten opnieuw met gevaarlijk voetbal voor ons doel. We scoorden wel nog tegen via Vic op de counter naar Brent, 1-9. Luka redde eerst nog knap maar kon wat later toch de 2-9 (strak hard schot in de benedenhoek) niet verhinderen. Jammer, maar we hadden nog een eindoffensief in petto. Brent scoorde de 2-10 aan de 2de paal op hoekschop van Vic. In de laatste minuut veroverde Vic nog eens de bal, zette voor en Winter scoorde glijdend aan de 1ste paal: 2-11. Goede prestatie, nu en dan kwamen we onder druk maar ons combinatiespel leverde veel en mooie doelpunten op!

Verslag geschreven door afgevaardigde Kristof, waarvoor dank.