zaterdag 1 maart 2014

HOOGSTRATEN - KSVR NATIONAAL A 1 - 10

De wedstrijd kon niet beter starten vandaag. Na 4 minuten stond de thuisploeg al 0-2 in het krijt met twee doelpunten van Benoit. KSVR startte geconcentreerd en zette de thuisploeg direct onder druk. KSVR speelde goed verzorgd voetbal en kwam erbij momenten heel goed uit. Hoogstraten was nergens en keeper Jarne zijn rol was beperkt tot het naar voor lopen telkens gescoord werd. Al vlug maakte Liam er in de rebound 0-3 van. In de eerste helft werd nog op de paal en op Gilles geschoten. Die ene keer dat Hoogstraten naar voor kwam, maakten ze er op vrije trap 1-3 van. Overigens het enige schot binnen het kader van de thuisploeg in de hele wedstrijd. Vlak voor rusten maakte Lukas er 1-4 van.

Na de rust gingen de jongens van KSVR op hun elan door. Bij de eerste hoekschop vanop rechts gegeven door Maxim, trapte Benoit in de vlucht de één vijf tegen de netten. De wit-zwarten gingen in het begin van de tweede helft een beetje teveel hun eigen kans. Wanneer ze echter weer aan het voetballen gingen, stond er op de ploeg van nu trainer Olivier geen maat. De ene vlotte combinatie na de andere rolde over de mat. Benoit scoorde nog een vierde keer, 1-6. Daarna maakte Liam er 1-7 van. Vervolgens maakte Lukas er 1-8 en via een mooie passeerbeweging voorbij de keeper er 1-9 van. Trainer Peter had in de rust gevraagd om 10 doelpunten en net voor afsluiten maakte Remi er 1-10 van. Iedereen zeer tevreden na een collectieve hele goeie prestatie.

Verslag geschreven door afgevaardigde Bert, waarvoor dank.