zaterdag 22 maart 2014

KSVR BIJZONDERE REEKS - VARSENARE 6-2

Een welverdiende overwinning op basis van een sterke 2de helft met goed voetbal.

Op het voor ons minder vertrouwde terrein 6 was het afwachten hoe de jongens de onverdiende nederlaag van vorige week verwerkt hadden. De eerste helft was eerder middelmatig. Enkele goede acties werden vooral afgewisseld met veel slordigheden. Halfweg de eerste helft kwamen we door te passief verdedigen dan ook 0-1 achter. Gelukkig konden we de rust ingaan met een gelijke stand na een intikdoelpunt van een attente Lowiek.
Met enkele richtlijnen bij de rust was de tweede helft duidelijk van een veel beter niveau. Er was goed voetbal, mooie doelpunten en attente verdedigers. Net na de pauze scoorde opnieuw Lowiek met een hele opportune actie over het hoofd. Knap gedaan ! In de 37e min was die ander Loic succesvol. Eventjes leek Varsenare nog tegenwind te zullen bieden (3-2), maar al snel diepten we de voorsprong verder uit via Vedran en 2x Jarne. Eindstand 6-2.
Proficiat met de sterke 2de helft.

Om niet te veel toeschouwers van de start van de playoffs in eerste klasse af te nemen, spelen we dinsdag al een vooruitgeschoven wedstrijd om 17u45 op het veld van SV Wevelgem City. Hopelijk kunnen de meeste spelers op het vroege uur aanwezig zijn.