zaterdag 8 maart 2014

KSVR BIJZONDERE - ZULTE WAREGEM 3 - 2

Onze jongens hadden duidelijk uitgekeken naar het eerste lenteweekend van dit jaar. Ze waren gebrand op een goede prestatie en speelden vol overgave tegen de jongens uit Zulte en Waregem . Een uitermate spannende wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning.
Onze tegenstander was vandaag technisch iets sterker (hun samenspel was iets verzorgder), maar dat bleek onvoldoende om de uitgekookte KSV jongens te verslaan.
Na een snel genomen vrijschop van Rune kwam die bal via Liam tot bij een attente Lars, die aan de tweede paal binnentikte. 1-0. Onze tweede treffer was er ook eentje via een snelle spelhervatting. Ewald onderschepte een bal, trapte vliegensvlug uit, Lars stak door naar de mee opgerukte Rune en die werkte ijzig koel naast de doelman af. 2-0 aan de rust. Tussendoor had een sterke Ewald ons met een paar mooie reddingen van een tegendoelpunt gered en enkele hete standjes voor doel werden door Lander, Robbe en Bjarne weggewerkt.
De trainer waarschuwde aan de rust dat de wedstrijd bijlange nog niet gespeeld was. Zijn woorden waren blijkbaar in de mist blijven hangen, want na amper 10 seconden in de tweede helft stonden de bordjes al op 2-1. De jongens panikeerden niet en zochten naar een veilig derde doelpuntje. Op opnieuw een tegenaanval kwam die er ook. Lowiek naar Jarne, Jarne stuurt Liam de diepte in en Liam maakt koel af naast de doelman. Oef, 3-1. De opluchting moest snel weer plaats maken, want na opnieuw 10 seconden lag er al weer één in ons doel. 3-2 en nog een kwartier te spelen. De wedstrijd stond nu bol van de spanning, maar onze jongens kraakten niet. Het verlossende eindsignaal van de scheidsrechter zorgde voor een enorme ontlading.
Wij hebben vandaag 10 mooie prestaties gezien. Proficiat!