dinsdag 25 maart 2014

WEVELGEM - KSVR BIJZONDERE REEKS 1-10

Zeer ruime overwinning in de vooruitgeschoven midweekwedstrijd.
Ondanks de ruime voorsprong werd er steeds verder gekozen voor een voetballende oplossing - ook van achter uit - met enkele mooie combinaties als gevolg. Enkele van die supercombinaties werden zelfs met een doelpunt afgeroomd. Naast mooie combinaties werden ook vrije trappen in de winkelhaak geschoten. De jongens hebben de supporters waar gegeven voor hun geld.
Aan de rust stond het 0-4 na doelpunten van respectievelijk Vedran, Jarne, Loic en Kiefer.
In de tweede helft viel een aansluitingstreffer, maar al snel werd de voorsprong verder uitgebreid na doelpunten van Vedran, Kiefer, opnieuw Vedran, Maurice, Winter en Jarne.

Proficiat aan de ganse groep, van doelman over verdedigers, middenspelers tot de aanvallers voor de mooie combinaties.