zaterdag 29 maart 2014

FC EFFICIENTIE - KSVR NATIONALE A 6-1

Beknopt verslag:
Eerste helft: FC Tubeke 3 halve doelkansen  - KSVR 5 open doelkansen ; RUSTSTAND 3-0!
Een prima eerste helft waar KSVR meerdere keren met knap voetbal de tegenstrever het erg moeilijk maakte, maar door 3 weggeefdoelpunten (o.a. op corners) vervroegde paasgeschenken met een grote strik uitdeelde. De vele mooie doelpogingen van de bezoekers stranden ofwel op de lat ofwel op een sterke doelman.

Tweede helft: Zowel de mentale als fysische vermoeidheid sloeg bij een aantal spelers serieus toe. Het werd sommigen donkerzwart voor de ogen. Of was het de felblauwe lucht met een stralende zon die enkelen van ons serieus naar adem deed happen? Alleen een 5-tal frisse en moedige KSVspelers bleven hun sterk niveau aanhouden maar konden niet alleen het schip drijvende houden...want voetbal blijft een teamsport. Tubeke combineerde naar hartenlust tussen de linies door en speelde een kat en muis spel met de bezoekers. Gelukkig kon Liam de pijn nog wat verzachten met een knappe eerredder en werd een prima vluchtshot door de thuisdoelman nog onschadelijk gemaakt.

Zodoende staan enkelen (hopelijk!) weer met beide voeten op de grond na hun ondermaatse prestatie in de 2de helft.Wie niet fit of zich niet fris voelt, laat dit best volgende match vooraf aan de trainer weten.