zaterdag 15 maart 2014

TORHOUT KM - KSVR BIJZONDERE REEKS 3 - 2

Enkel een forse dosis pech hield KSV vandaag van een oververdiende overwinning.
Op een piepklein (!) en zeer hobbelig veldje was er geen plaats voor goed voetbal.
Vrije ruimte was er niet (16 spelers op elkaar) en technisch samenspel was onmogelijk (te hobbelig). Vandaag was het op overgave en kracht. Die elementen waren vandaag aanwezig bij KSV.

Eerst het scoreverloop:
In de 18e minuut kwam KSV op voorsprong via Loic na een aanval over Maxim en Robbe. Maar net zoals onze 2 doelpunten vorige week tegen Zulte-Waregem, stond het binnen de 10 seconden alweer 1-1. Dit wordt een serieus werkpuntje naar de volgende weken !
Drie minuten later stond het 2-1. Maxim wilde een hoekschop van Torhout wegwerken. Hij raakte ongelukkig de bal en die caprioleerde in eigen doel. Onze eerste pech. Ruststand 2-1.
In de 33e minuut was er opnieuw pech. Op de middellijn wilde een Torhout speler een aanval van KSV afbreken met een harde knal. Gezien het kleine veldje werd die wilde knal een trap naar doel, welke onhoudbaar over Ewald in het doel verdween. Op 10 minuten voor het einde scoren we de aansluitingstreffer via Maurice.

We zijn een ganse wedstrijd duidelijk baas geweest (Ewald heeft geen andere tussenkomst moeten doen) en dat resulteerde in vele kansen. We hebben vandaag echter 3 (!) op de deklat en 1x op de paal geschoten (voor de hoeveelste keer pech?). Het geluk stond vandaag absoluut niet aan onze kant.
Jammer voor onze jongens die nochtans een prima wedstrijd speelden naar de omstandigheden.